browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vliegtickets

Vliegtickets voor uw stedentrip Barcelona

Een stedentrip Barcelona begint bij het boeken van uw vliegtickets. Comfortabel met de juiste service naar de Catalaanse hoofdstad vliegen of boekt u liever een low budget vlucht zodat u geld over houdt voor een lekkere paella? Dit zijn de afwegingen die u dient te maken, voordat u uw zoektocht start. Ook de vertrekplaats speelt mee; vanaf Nederland kunt u namelijk zowel vanaf Schiphol, Rotterdam als Eindhoven vliegen, terwijl een vlucht vanaf Düsseldorf ook voordelig kan zijn. Een ander aspect is het moment dat u uw stedentrip boekt. Een bezoek aan Barna, zoals de Catalanen hun stad liefkozend noemen, in het vroege voorjaar of najaar kan soms erg voordelig zijn. Naast het feit dat het klimaat in Barcelona buiten het hoofdseizoen ook erg aantrekkelijk is, zijn de vliegtickets in deze periode bij alle aanbieders scherper geprijsd.

Aanbieders vliegtickets Barcelona

Er zijn diverse vliegtuigmaatschappijen die vliegtickets Barcelona aanbieden. KLM/Air France allereerst, biedt dagelijks meerdere vluchten naar Barcelona aan. Zustermaatschappij Transavia vliegt ook meermaals naar de stad aan de Middellandse Zee. Als u goedkope vliegtickets Barcelona wilt boeken loont een vlucht met Spaanse aanbieder Vueling.

Zowel KLM, Transavia als Vueling vliegen op El Prat de Llobregat (BCN). De luchthaven ligt op ongeveer 15 kilometer van de binnenstad van Barcelona en heeft perfecte vervoersaansluitingen naar het centrum. Vanaf El Prat kunt u per taxi comfortabel naar het centrum reizen, de trein of metro pakken indien u een hotel of verblijfplaats buiten het centrum heeft geboekt of u erg goedkoop met de Aerobús laten vervoeren. Met de Aerobús, die om het kwartier tussen centrum en luchthaven pendelt, bent u in ongeveer 20 minuten in de stad. Voor een enkele rit betaalt u slechts tussen de 5 en 10 Euro.

Last minute vliegtickets Barcelona

Boek uw last minute vliegtickets Barcelona en ontdek de leukste stad van Europa, die bekend staat om haar erg leuke bezienswaardigheden met een bruisende binnenstad. Bekijk het overzicht, boek eenvoudig en uw vakantie kan beginnen!