browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tips

Tips Barcelona

De bouwwerken van de meester Antoni Gaudí, de schitterende parken, de historische bezienswaardigheden en de leukste activiteiten die juist iets minder bekend zijn. Hier zetten we voor u alles tips op een rijtje, zodat u goed voorbereid bent voor uw stedentrip Barcelona en weet wat u absoluut moet zien en doen in Barcelona!

Bezoek brengen aan een typische Champagnerie Bar

De typische Catalaanse sfeer proeven, integreren met de ‘locals’ of even snel staand aan de bar een heerlijke tapasgerecht verorberen; een bezoek aan één van de Champagnerie Bars, is absoluut de moeite waard! Een absolute tip is een bezoek aan Champañeria Can Paixano, misschien wel de leukste Champagneria Bar van Barcelona.

La Sagrada Familia

De Sagrada Familia is wellicht hét symbool van Barcelona en dit door Antoni Gaudí ontworpen bouwwerk moet u echt hebben gezien!

Camp Nou: FC Barcelona

Voetballiefhebber of niet; een tour door de imposante voetbalstadion Camp Nou, thuishaven van grootmacht FC Barcelona, is voor iedereen een aanrader

Terrasje pakken op Plaça Reial

De ochtendkrant met het Catalaanse nieuws onder het genot van een espresso, een romantisch tafeltje bij kaarslicht met z’n tweeën, of lekker met het hele gezin een ijsco verorberen, op het exclusieve Plaça Reial kunt u heerlijk toeven.

Barcelona op de fiets

Met het heerlijke klimaat, de geringe kans op regen en alsmaar toenemende hoeveelheid aan fietspaden heeft de fiets aan populariteit gewonnen.Wat is er leuker dan Barcelona op een geheel Hollandse wijze te ontdekken? Lees hier over de leukste tours per fiets in Barcelona.

Strand

Het unieke aan een stedentrip Barcelona, is dat u naast de mogelijkheden tot erg veel culturele attracties ook heerlijk kunt luieren en kunt genieten van de zon op het strand. En dat in een wereldstad! Door de toewijzing als organisator van de Olympische Zomerspelen van 1992 heeft de stad een ware transformatie ondergaan en daar kunt u vandaag de dag van profiteren; Barcelona kent een uitgerekte strand van maar liefst 4 kilometer, voorzien van strandtentjes, barretjes en restaurantjes, waar jaarlijks meer dan 7 miljoen mensen recreëren.

Winkelen

Vrouwen zullen het wellicht beamen: Barcelona is één van de leukste steden van Europa om te winkelen. In het kader van ‘La millor botiga del mon’ werd de stad gepromoot als de beste winkel ter wereld – en hiervan is niets gelogen. Exclusieve winkels of typische Catalaanse producten. Lees hier meer over tips om perfect te winkelen in Barcelona.