browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hotels

Hotels Barcelona

Een luxueuze vijfsterren hotel, voor een kwartje op de voorste rij zitten of een degelijk half pension boeken? Qua hotels is in Barcelona alles mogelijk. Barcelona kent meer dan tweehonderdvijftig hotels, guesthouses of hostels. Op deze pagina proberen wij een zo ruim mogelijk overzicht te geven van de beste hotels, guesthouses en hostels in Barcelona.

Hotels La Rambla

Voor de toerist en citytripper die een hotel zoekt, en hier voor wil betalen, in hartje Barcelona, zal een hotelkamer in de buurt van de befaamde winkelstraat La Rambla ideaal zijn. Het vier sterren boutique hotel Montecarlo, de stijlvolle Hotel 1989 of de uiterst hippe design hotel Barceló Raval zijn zomaar enkele voorbeelden van trendy hotels in de buurt en op loopafstand van La Rambla, in het centrum van Barcelona.

Hotels centrum Barcelona

Indien er genoegen wordt genomen met iets minder luxe, maar je nog wel in het centrum van Barcelona wilt overnachten, is Hotel Curious een aanrader. Dit hotel levert goede service, is redelijk goedkoop en is op loopafstand van La Rambla. Voor een overnachting in het iddyllische Gotische wijk adviseren we Hotel Duquesa de Cardona en een hotel in de Oude Stad (Ciutat Vella) zijn Catalonia Portal de l’Angel en Hotel Principal enkele top verblijfplaatsen.

Appartementen Barcelona

Vandaag de dag wordt het direct huren van een appartement (direct bij de particuliere verhuurder of via een commerciële partij) alsmaar populairder. Het voordeel van het huren van een appartement in Barcelona, ten opzichte van een hotel of hostel, is de vrijheid en comfort die gegarandeerd is. Een stedentrip Barcelona met het hele gezin met een appartement als verblijfplaats betekent de veiligheid, comfort en privacy. De echte sfeer van de stad proeven? Huur een appartement in El Raval, Eixample, Gràcia of El Gótico.

Hostels Barcelona

Naast het ruime aanbod van hotels, appartementen en guesthouses, heeft Barcelona ook een groot aanbod van hostels. Maak je een stedentrip Barcelona met een beperkt budget, wil je als student liever geld overhouden voor een biertje en tapas of is Barcelona als backpacker maar één van de vele bestemmingen; een hostel is in dit geval perfect als overnachting.